您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》考前练习题及答案八

来源: 中国教育在线     2020年04月25日

2020年成人高考高起点《英语》考前练习题及答案八

( )21. These oranges taste ________.

A. good B. well C. to be good D. to be well

( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

A. had written; left B. were writing; has left

C. had written; had left D. were writing; had left

( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

A. is not decided B. are not decided

C. has not decided D. have not decided

( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

( )25._______ any frogs when winter comes.

A. You hardly can find B. Hardly you can find

C. You can find hardly D. Hardly can you find

( )26.—The light in the office is still on.

—Oh, I forgot ________.

A. turning it off B. turn it off

C. to turn it off D. having turned it off

( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

( )28. No one can be sure ________ in a million years.

A. what man will look like B. what will man look like

C. man will look like what D. what look will man like

( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

A. is B. will be C. would have been D. would be

( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

参考答案

21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C 27.D 28.A 29.D 30.A

点击查看:2020年成人高考高起点《英语》考前练习题及答案汇总

2020年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

2020年成人高考常见问答

2020年各行业职场数据测评与分析 >>

#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
我爱满堂彩央视网登入
网站地图 百益彩票注册登入 真正的凤凰平台登入 金福彩票网app下载登入
澳门现金赌场网址 申博亚洲娱乐城 申博亚洲城 网上真人赌场登入
申博在线体育投注 红9娱乐 电子游戏搜博彩公司直营网 皇冠网地址多少ka88888投注网
777彩票网平台登录登入 第一彩开户登入 百益彩票安全可靠吗登入 全民彩票官网首页登入
心博天下会不会黑钱登入 金福彩票网app下载登入 驴彩彩票官方网登入 678娱乐客户端下载登入
XSB838.COM XSB255.COM 956SUN.COM pr138.com 155TGP.COM
1112932.COM 216SUN.COM 187sunbet.com 985ib.com 817psb.com
8CZS.COM 171ib.com 195sun.com 9TGP.COM 22TGP.COM
99sbmsc.com 8LHS.COM ib63.com 888sbib.com 87s8.com