您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案四

来源: 中国教育在线     2020年04月26日

2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案四

三、完形填空(共15小题;每题2分,共30分。)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

It was the late spring of 1979,a hot Saturday afternoon. Hundreds of us sat 21,side by,side,in rows of wooden chairs on the maincampus lawn (校园草坪)。We 22‘ blue robes (毕业生长袍)。We listened carefully to long 23.When the ceremony (典礼)was 24_,we threw!our caps in the air,and we were officially graduated from college.

After that,I found Morrie Schwartz,my 25 professor,and introduced him to

my 26 …… He was a small man who took small steps, as ifa 27 wind could; at any time, 28 him up:into the cloudS! His teeth were in good shape: When he smiled it was as if you had just 29 him the funniest joke on earth.

He told my parents how I 30 every class he taught. He told them,“You havea 31 boy here. He helped me a 10t.” Shy but 32,I looked at my feet.Before we left,I 33 Mr. Schwartz a ‘present,a briefcase with his name on the front. I didn’t want to forget him. 34 I didn‘t want him to forget me.He asked if I would keep in 35,and without hesitation (犹豫)I said,“Of course.”When he turned around,I saw tears in his eyes.

21.A. along B. around C. beside D. together

22.A. took B. wore C. put on D. got in

23.A. lectures B. dialogues C. speeches D. reports

24.A. on B. up C. over D. away

25.A. lovely B. precious C. happy D. favorite

26.A. parents B. elder brothe? C. girl friend D‘ friends

27.A. strong B.north C. warm D. cold

28.A. beat B. pull C. blow D. wipe

29.A.made B. told C. played D. given

30. 'A. left B. reached C. missed D. took

31. A. special B. brave C. busy D. serious

32. A. astonished B. pleased C. disappointed D. nervous

33. A. handed B. sent C. delivered D. brought

34. A. While B. But C. And D. For

35. A. conversatior B. mind C: company D. touch

参考答案:

B 21. D 22. B 23. C 24. C 25. D 26. A 27. A

28. C 29. B 30. D 31. A 32. B 33. A 34. C 35. D

点击查看:2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案汇总

2020年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

2020年各行业职场数据测评与分析 >>

#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
我爱满堂彩央视网登入
网站地图 第一彩app下载登入 百益彩票安全可靠吗登入 第一彩app下载登入
申博真钱对战游戏 申博快速充值即时到账 申博娱乐138官方网址 申博138体育
588彩票网广西快3 怎样做BET365代理 五亿彩票网游戏直营网 新生彩票q44144
第一彩官网登入 777彩票网注册登入 678娱乐app下载登入 驴彩彩票游戏登入
凤凰平台app登入 金福彩票网官网登入 金福彩票网平台登录登入 驴彩彩票官网登入
197sunbet.com 116DC.COM 711PT.COM 115sunbet.com 115sunbet.com
166PT.COM 5888DZ.COM 585jbs.com 998XTD.COM 567XTD.COM
XSB593.COM 989sunbet.com 616jbs.com 88sbib.com 986tt.com
8WWS.COM S618D.COM XSB658.COM 758DC.COM 1112126.COM